Inapoi | Acasa Termeni Si Conditii

Termeni si conditii

Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau înregistrarea electronica ,si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara un  acord scris.

Conform legilor române, încalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune.

Flash House isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, fara notificarea prealabila a utilizatorilor.
 
Pretul afisat pentru inchirieri apartamente in regim hotelier este pe noapte. Pretul afisat pentru mai mult de 10 nopti se refera la tariful pe noapte pentru rezervarile facute pentru mai mult de 10 nopti.
 
Noi nu ne asumam nici o responsabilitate in cazul in care serviciile noastre nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Folosirea serviciilor noastre presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.

Termenii si conditiile acestor servicii, preturile, pot fi schimbate in orice moment de catre Flash House, fara notificarea prealabila a utilizatorului.
Curs valutar: 26.oct.2018
1 EUR = 4.6630 RON
1 USD = 4.1067 RON
Bucharest Weather forecast © weather-wherever.co.uk